Transparant

 

Companion Customer Care bestaat meer dan tien jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een bedrijf met bijna vijftig werkplekken. Onze mensen werken in een prettige sfeer en werkomgeving vanuit Deurne.

 

Companion Customer Care begon uit ‘onvrede’ over de werkwijze van veel callcenters. Onpersoonlijk, weinig betrokkenheid; dat willen wij anders doen. We luisteren naar wat de klant wil, denken mee, en luisteren vooral ook naar wat UW klant wil

 

Wat doen we?

Companion Customer Care is gespecialiseerd in telemarketing. Een vak dat niet onderschat mag worden. Een prettige stem, een goed en eerlijk verhaal, doorzettingsvermogen en een correcte opvolging van het gesprek zijn noodzakelijke ingrediënten om klanten telefonisch naar het gewenste resultaat te bewegen. Onze medewerksters staan achter uw product of dienst. Zij verzorgen professioneel en vakkundig uw inkomend en uitgaand telefoonverkeer. Daarbij is het schenken van de juiste aandacht de belangrijkste factor. De naam Companion geeft al aan dat wij uw partner willen zijn. Wij streven naar een samenwerking die zich kenmerkt door een duurzame relatie. Met Companion Customer Care zijn we een afdeling van uw bedrijf op onze vloer.

 

Telemarketing is een vak, een specialisme dat niet onderschat moet worden. Een goede stem, een goed verhaal, doorzettingsvermogen en een correcte opvolging van het gesprek zijn noodzakelijke ingrediënten om klanten telefonisch naar het gewenste resultaat te bewegen.

 

Transparant